مرکز بین المللی زبان دانشگاه صنعتی امیرکبیر(پلی تکنیک تهران)

International Language Center (ILCA)

پس از رایزنی و جلسات متعدد رياست پرديس دانشگاهی بندرعباس با معاون امور بين‌الملل دانشگاه صنعتی اميركبير و رييس مركز بين‌المللی زبان دانشگاه، مركز بين‌المللی زبان پرديس دانشگاهی بندرعباس به عنوان شعبه شماره يك مركز بين‌المللی زبان دانشگاه صنعتی اميركبير تأسيس خواهد شد.دكتر محمد امين فيض، رييس پرديس دانشگاهی بندرعباس، ضمن تأكيد بر اولويت آموزش دانشجويان پرديس دانشگاهي آمادگی اين دانشگاه را برای خدمت‌رسانی به دانشگاه‌های ديگر و همچنين صنايع اعلام كرد. در عين حال، خودكفايی پرديس دانشگاهی بندرعباس در ارائه دوره‌های زبانی با استاندارد‌های بين‌المللی به‌نحوی كه دانشجويان را از شركت در كلاس‌ها و دوره های غير استاندراد بی نياز كند از جمله اهداف تاسيس اين مركز است.

دكتر احمد پورقاسم، رئيس مركز بين‌المللی زبان دانشگاه صنعتی اميركبير نيز ضمن توضيح اينكه اين مركز در بندرعباس با دو دپارتمان آموزش زبان انگليسی ويژه دانشجويان ايرانی و دپارتمان آموزش زبان فارسی ويژه دانشجويان غيرايرانی شروع به كار خواهد كرد، بر اهميت تأسيس اين مركز در استان تاكيد كرد. از نظر ايشان، از جمله ديگر اهداف تأسيس اين مركز در بندرعباس، ايجاد دپارتمان‌های زبان با استاندارد بالای آموزشی و روش‌های نوين تدريس زبان به دانشجويان ايرانی و دانشجويان غيرايرانی ذكر شد. برگزاری دو آزمون بين المللی بسندگی كه توسط تيم تحقيق و پژوهش مركز تحت عنوان آزمون ESTA برای زبان انگلیسی و آزمون آفا برای زبان فارسي طراحی شده است، از ديگر اهداف تأسيس چنين مركزی در پرديس دانشگاهی بندرعباس است.

دانشجويان محترم می‌توانند با شركت در اين آزمون‌ها از گواهی‌های دانشگاه صنعتی اميركبير برای ارائه به دانشگاه‌های غيرايراني، سازمان‌ها، شركت‌های صنعتی و … استفاده نمايند. گواهی شركت در كلاس‌ها و يا آزمون‌های مركز بين‌المللی زبان دانشگاه صنعتی اميركبير هم اكنون مورد تأييد بسياری از دانشگاه‌های غير ايرانی از جمله دانشگاه اكول پلی‌تكنيك فرانسه است. به‌زودی جذب استاد زبان انگليسی در اين پرديس دانشگاهی شروع خواهد شد. اساتيد زبان می‌توانند برای ثبت نام، فرم جذب استاد زبان انگلیسی را در سايت مركز زبان به آدرس ilca.aut.ac.ir تكميل نمايند. فرايند آموزش و جذب نيز به صورت كامل در سايت توضيح داده شده است.