مركز بين المللي زبان دانشگاه صنعتي اميركبير، شعبه پرديس بين المللي كيش بزودي تاسيس مي شود. طی جلسه ای با حضور دکتر یوسف رفیعی رئیس پردیس بین المللی کیش و دکتر احمد پورقاسم، رئیس مرکز بین المللی زبان، اهداف و چگونگی ایجاد مرکز بین المللی زبان در پردیس بین‌­المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر مشخص شد.

دکتر یوسف رفیعی رئیس پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاكيد بر لزوم گسترش فعالیتهای پردیس بین المللی کیش در راستای جهش کیفیت آموزش عالی در منطقه آزاد و جذب دانشجویان بین الملل، و با در نظر گرفتن موقعیت استراتژیک منطقه آزاد کیش از لحاظ جغرافیایی، اقتصادی و…  یکی از مهمترین راه­های تحقق این امر، ايجاد دپارتمان‌های آموزش زبان­ با استاندارد بالای آموزشی و روش‌های نوين تدريس زبان بر شمرد.

وی افزود: هدف از تاسیس دپارتمان­های آموزش زبان، خدمت­رسانی به  دانشجویان ایرانی و غیرایرانی مستقر در کیش و نیز کارشناسان، فعالان اقتصادی، مدیران و افراد خبره اعم از ایرانی و غیر ایرانی  در صنایع، سازمان ها، نهادهای  فعال در مناطق آزاد و جوامع بین المللی به­ویژه کشورهای حوزه­­ی خلیج فارس می­باشد.

وی یادآور شد: از مهمترین اهداف پردیس های بین­المللی دانشگاهی جذب دانشجویان غیر ایرانی می­باشد. که این مهم جز در سایه آموزش زبان فارسی میسر نخواهد بود.

دكتر احمد پورقاسم، رئیس مركز بین‌المللی زبان دانشگاه صنعتی امیركبیر نيز با توجه به تجارب گذشته و نیازهای آينده دانشگاه در جزيزه كيش بيان كرد كه اين مركز با دو دپارتمان آموزش زبان­های خارجی ویژه دانشجویان ایرانی و دپارتمان آموزش زبان فارسی ویژه دانشجویان غیرایرانی شروع به كار خواهد كرد. وي افزود: برگزاری دو آزمون بین المللی بسندگی كه توسط تیم تحقیق و پژوهش مركز تحت عنوان آزمون ESTA برای زبان انگلیسی و آزمون آفا برای زبان فارسی طراحی شده است، از دیگر اهداف این مرکز خواهد بود. بطوریکه دانشجویان محترم می‌توانند با شركت در این آزمون‌ها از گواهی‌های دانشگاه صنعتی امیركبیر برای ارائه به دانشگاه‌های غیرایرانی، سازمان‌ها، شركت‌های صنعتی و استفاده نمایند. گواهی شركت در كلاس‌ها و یا آزمون‌های مركز بین‌المللی زبان دانشگاه صنعتی امیركبیر هم اكنون مورد تأیید بسیاری از دانشگاه‌های غیر ایرانی می­باشد.

به گفته وي، به‌زودی جذب استاد زبان انگليسی در اين پرديس دانشگاهی شروع خواهد شد. اساتيد زبان می‌توانند برای ثبت نام، فرم جذب استاد زبان انگلیسی را در سايت مركز زبان به آدرس ilca.aut.ac.ir تكميل نمايند. فرايند آموزش و جذب نيز به صورت كامل در سايت توضيح داده شده است.