فرم انتخاب گزينه گذراندن دروس زبان عمومي 1 و 2  دانشجويان كارشناسي ورودي 1398

لطفا قبل از انتخاب گزينه  زبان عمومي 1 و 2 حتما توضيحات زير را مطالعه فرماييد

توضيحات تكميلي

ضمن تبريك قبولي در دانشگاه صنعتي امير كبير، با توجه به اين كه از سال 1397 قبولي دوره هاي مركز بين المللي زبان دانشگاه به جاي زبان عمومي  1 و 2 پذيرفته مي شود و اين دوره ها در صورت ادامه تحصيل در دانشگاه در مقاطع تحصيلات تكميلي نيز معتبر است از پذيرفته شدگان گرامي درخواست مي شود به منظور انتخاب گزينه نحوه ثبت نام دروس زبان عمومي 1 و 2 يكي از گزينه هاي زير را انتخاب نمايند

گزينه 1 : در آزمون سراسري درصد 85 را در زبان انگليسي كسب نموده ام و مايلم درس زبان عمومي 1 به صورت اعتباري در كارنامه ­ام ثبت شود.

گزينه 2 : نمره مورد نظر دانشگاه در آزمون IELTS يا TOEFL را كسب نموده ام و مايلم دروس زبان عمومي 1  يا  زبان عمومي 1 و 2  پس از تاييد مركز بين المللي زبان دانشگاه به صورت اعتباري در كارنامه ­ام ثبت شود.

نوع آزمون نمره آزمون حداقل نمره مهارت خواندن نمره آزمون حداقل نمره مهارت خواندن
TOEFL ibt 69 18 79 23
TOEFL pbt 525 52 550 57
IELTS 5.5 6 6 6.5
نتيجه ثبت نمره اعتباري زبان عمومي 1 ثبت نمره اعتباري زبان عمومي 1 و 2

**لطفا مي بايست جهت تاييد مدارك آزمون IELTS يا TOEFL به مركز بين المللي زبان مراجعه فرماييد.

گزينه 3 : مايلم در كلاس­هاي دروس زبان عمومي 1 و 2 گروه زبان­هاي خارجي دانشگاه شركت نمايم و نمره كسب شده در كارنامه ­ام ثبت شود.

گزينه 4 : مايلم پس از شركت در آزمون تعيين سطح در دوره­ هاي استاندارد مركز بين­ المللي زبان دانشگاه (حداكثر 3 نيمسال تحصيلي در صورت تعيين سطح از دوره مقدماتي) با پرداخت شهريه مصوب شركت نمايم و نمره كسب شده در كارنامه ­ام ثبت شود.