ثبت نام دوره استاندارد آنلاين

شرایط و قوانین شرکت در دوره استاندارد آنلاين

• این دوره ها بصورت آنلاین برگزار می شود. چنانچه شرایط برای شرکت حضوری دانشجویان محترم مهیا شده است.
  • کل دوره شامل 12 هفته است که در هر هفته، 4 مهارت زبانی، و هر مهارت دو جلسه خواهد داشت. شرکت در کلاس ها الزامی است. در طول دوره، چهار جلسه غیبت غیر مجاز، موجب حذف مهارت و آن درس می شود.
  • دانشجو موظف است تمامی امکانات فنی لازم جهت شرکت در کلاس را فراهم کند. از این رو، خراب بودن اینترنت و تجهیزات فنی دانشجو، ارتباطی به مرکز زبان ندارد و چنانچه جلسه ای از کلاس ها به واسطه مشکلات فنی از دست برود، غیبت محسوب خواهد شد.
  • هر هفته پروژه ها و تکالیفی از جانب استاد و از جانب مرکز زبان برای دانشجو ارسال می شود. چنانچه در پاسخ به پروژه ها، استاد متوجه شود که پاسخ داده شده از جانب دانشجو، مصداق سرقت علمی و یا تقلب بوده، نمره آن تکلیف و یا پروژه را صفر خواهد داد. چنانچه تعداد این تخلف، بیش از دو بار باشد، درس دانشجو حذف خواهد شد.
  • زمان ارسال پروژه ها و تکالیف، زمانی است که در سیستم درج می شود. پس از آن تاریخ، هیچ پروژه ای قابل ارسال نبوده و نمره آن از صفر درج می شود. امکان تصحیح و یا اصلاح پروژه پس از ارسال نیز وجود ندارد.
  • شرکت نکردن در هر آزمون، باعث درج نمره صفر در آن آزمون خواهد شد.
  • نمره قبولی در هر درس، نمره 70 است و دانشجو باید در تمامی چهار درس، نمره هفتاد را کسب نموده تا بتواند شرط زبانی شرکت در آزمون جامع را احراز نماید. بدیهی است، چنانچه دانشجو نمره قبولی در هر درس را کسب نکند، نمی تواند مجوز زبانی جهت شرکت در آزمون جامع دکتری را کسب نماید.
  • دانشجويان محترم مي بايست بعد از پرداخت هزينه از طريق درگاه الكترونيكي درس مربوطه را در پروتال آموزشي مركز بين المللي زبان اخذ نمايند.
  • پاسخگویی به مشکلات دانشجویان محترم از سه طریق انجام می شود.
  • چت روم اختصاصی سایت
  • تماس با کارشناس آنلاین( آقای محدث)
  • پیام پورتالی به مدیر سیستم
  • چنانچه در آزمون های این دوره، هر گونه تخلف آموزشی از جمله تقلب و یا سرقت علمی مشاهده شود، مرکز زبان مجوز دارد تا نمره آزمون را در کارنامه دانشجو، صفر منظور کند.
  • چنانچه به هر دلیلی اجرای کلاس از جانب مرکز زبان میسر نبود، جلسه جبرانی آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

نحوه ثبت نام در پورتال آموزشي مركزبين المللي زبان جهت دانشجويان دكتري

1. وارد شدن به لينك زير جهت ثبت نام
  2. وارد كردن اطلاعات جهت ورود به سيستم براي دفعه اول ( نام كاربري : شماره دانشجويي رمز عبور : 123456)
  3. در صورت فعال نبودن آن در چت روم واتس آپ پيغام دهيد تا بتوان مشكلا لاگين را برطرف كرد